Sisällön tarjoaa Blogger.

Äidin ja tyttären rusettipannat & linkki arvontaan


Mistä tunnistat äidin ja tyttären? Samanlaiset rusettipannat, leggingsit tai pipot. Oivoi mihin sitä onkaan hurahtanut. On vaan aika hauskaa samistella oman tyttären kanssa. Eipähän jää epäselväksi julkisilla paikoilla, kuka on kenen tytär.

Olen alkanut arvostamaan suomalaista käsityötä äidiksi tulon myötä. On hienoa, että Suomessa on pienyrittäjiä, jotka ryhtyvät tekemään sitä, mitä osaavat ja mistä tykkäävät. Siksi mielelläni tilaan tuotteita näiltä ihmisiltä ja esittelen heidän tuotteita muillekin.


Nämä kauniit fuksianväriset rusettipannat meille teki Handmade by NanaKo:n Tiina. Meikäläisellä on ollut tämä panta päässä melkein joka päivä. Panta piristää kivasti asua ja se tuo väriäkin kasvoille. Harmi vaan, kun Natalie on nyt hoksannut vetää pannan pois päästä. Muutaman kerran neiti on sentään suostunut pitämään pantaa ja vitsi kun se sopii hänelle.


NanaKo valmistaa lasten vaatteita ja asusteita. Kangasvalikoima on laaja ja mulla oli valinnanvaikeus katsellessani kangasvärejä. Testatessani pantaa huomasin, että tämä fuksiahan sopii täydellisesti Gugguun bright rose -värin kanssa yhteen! Ja sopii tämä monen muunkin värin kanssa.

Nyt sinullakin olisi mahdollisuus voittaa rusettipanta tai pipo itsellesi tai lapsellesi haluamassasi kankaassa ja värissä. Kangas-, rusettipanta- ja pipovalikoima löytyy NanaKo:n Facebook-sivuilta.

Arvonta on käynnissä tässä arvontakuvassa blogini Facebook-sivuilla. Arvonta päättyy perjantaina 5.5. klo 22. Otan voittajaan sen jälkeen yhteyttä.

Onko joku muukin hurahtanut rusetteihin tai samisteluun?

Postaus toteutettu yhteistyössä NanaKo:n kanssa. Rusettipannat saatu yhteistyön kautta.

2 kommenttia

  1. Ihanat rusetit! Tuohan sopii aikuisellekin tosi hyvin. Olen itse myös tykästynyt samisteluun, lettileggingsit on niin mukavat ja kehtaa pitää kodin ulkopuolellakin! Saa nähdä miten kauan tyttö pitää samistelua "coolina".. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sopii, näistä kaikenlaisista pannoista on tullut mulle aika luottoasuste. Peittää bad hair dayt myös :D Ja jep lettileggingsit on <3 Voi olla, että muutaman vuoden päästä tyttö nauraa kaikille vanhoille samistelukuville ;D

      Poista