Sisällön tarjoaa Blogger.

Pää lyö tyhjää ja vähän kesäterkkujaOon näköjään ollut kesälomalla täältä blogista, koska edellisestä postauksesta on jo melkein kolme viikkoa aikaa. Meidän arki on alkanut jo viime viikolla miehen parin viikon loman jälkeen. Olen monesti avannut bloggerin, mutta sivu on kuitenkin joka kerta jäänyt tyhjäksi. Olkoon tämä siis jonkinlainen kuulumispostaus viime viikoilta.Rodos-reissu meni ihanasti ja nyt jo voisin lähteä uudestaan sinne pois täältä sateen keskeltä. Koitan saada tehtyä siitä vielä jotain postausta. Miehen parin viikon loman aikana ehdittiin lomamatkan lisäksi olla ehkä pari päivää kotona. Meillä oli pitkä lista, mitä hommia kotona pitäisi lomalla tehdä, mutta lopulta ei kovin paljon ehditty tekemään. Hyvä niin, sillä ehdittiin käydä pari kertaa mökillä ja Kirkkonummella Rehndahlin kotieläintilalla.

Mikä ilahduttaisi meidän pientä neitiä enemmän kuin eläimet. Leijona taitaa olla lemppari tällä hetkellä, sillä neiti murisee heti kun kuulee pelkän sanan "leijona". Kotieläinpiha oli hitti ja siellä pääsi myös silittämään monia eläimiä. Rehndahlin kotieläinpihalla oli kissoja, aaseja, hevosia, poneja, laamoja, lampaita, pupuja, kanoja ja kalkkunoita. Lapsille oli parikin kivaa leikkipaikkaa, joista toisessa vilisi lampaita. Natalie ihmetteli ja naureskeli, kun eväitä syödessä lammas oli yhtäkkiä nuuhkimassa pöydän alta.

Ollaan käyty möksällä aina kun on ollut aikaa. Toissaviikonloppuna vietettiin siellä mummini 80-vuotissynttäreitä lähisukulaisten, hyvän ruuan ja mansikkakakun seurassa.

Nataliesta kuoriutui vesipeto Rodoksella ja sen jälkeen ollaankin uitu ahkerasti heti kun on sää sallinut. Tällä viikolla on taas kesä ollut kaukana, kun tuntuu että pitäisi melkein kaivaa välikausivaatteet neidille päälle. Oon henkeen ja vereen kesäfani eikä Rodoksen +40 astettakaan tuntunut pahalta. Joten nyt niitä kesäkelejä kiitos! Onneks lähdetään loppukesästä Hollantiin sukuloimaan, siellä usein elokuu on vuoden paras kuukausi säiden suhteen.

Mitä muiden kesään kuuluu?

2 kommenttia