Sisällön tarjoaa Blogger.

Uudet dropit tulevat!

Jippii, kotiäidin odotetuin (ainakin melkein :D) viikko on täällä, kun lastenvaatemerkkien uudet mallistot tulevat myyntiin! Se tarkoittaa väistämättä sitä, että syksy tulla tupruttaa. Onneksi monissa lastenvaatteissa löytyy väriä syksylläkin. Parin kaverin kanssa ollaan fiilistelty meidän whatsapp-ryhmässä uusia ihanuuksia, mitä tänä syksynä julkaistaan. Kyllä, keskustellaan lastenvaatteista ja ehkä 50 % meidän keskustelusta koskee lastenvaatteita. Joku saattaa ja varmasti pitääkin meitä hulluina. Tästä on tullut harrastus, ihan samalla tavalla kuin autoharrastajat höpöttävät autoista ja fiilistelevät uusia varaosia tai vanteita ja käyttävät niihin rahaa!

Tällä viikolla ensimmäiset aw17-droppinsa julkaisee ainakin Gugguu (1.8.), Mini Rodini (3.8.), Papu (3.8.) ja Metsola (3.8.). Itseäni kiinnostaa myös 4.8. mallistonsa julkaiseva MarMar Copenhagen, jonka vaatteita meillä ei vielä ole ollut, mutta olen kuullut niistä vain hyvää. Kokosin tähän muutamia uutuuksia, joista ainakin osan haluaisin meidän neidin vaatekaappiin ostaa. Toivottavasti nämä kiinnostaa muitakin hulluja lastenvaatteita fiilisteleviä äitejä. Kaikki kuvat on koottu kyseisen yrityksen netti- tai Facebook-sivuilta.

Gugguu
Gugguu pistää taas pöydälle aivan syötävän ihania värejä. Ei näytä synkältä syksyltä, ja hyvä niin! Liilaa ja siihen taittavia sävyjä, joista mun lempparit näkyy yllä. Näiden lisäksi on tulossa mustaa, harmaata, kahta eri sinisen sävyä sekä printit. Vielä raskaana ollessani ihmettelin, mikä näissä yksivärisissä vaatteissa oikein kiehtoo. Niin, se yksinkertaisuus nimenomaan. Meiltä löytyy paljon Gugguuta, jota olen ostanut sekä uutena että käytettynä. Olen ollut laatuun tyytyväinen, joten ostan mielelläni Gugguulta jatkossakin.

Papu
Papun polvipaikat tulee tänä syksynä ihanassa pinkissä värissä. Meillä on nämä leggingsit kevään pale peach -värisenä ja oon tykännyt paljon. Laatu ei ole kärsinyt vaikka neiti on myllännyt hiekkiksellä ja olen jo muutamaan kertaan jynssännyt kovempia tahroja pois. Tykkään myös Papun Kanto-mekosta (oikea kuva), joka Natalielta löytyy mustana. Papullahan on aikuisille myös aika monipuolinen mallisto ja sieltä löytyy myös tuota harmaata mekkoa. Mä niin haluaisin sellaisen, mutta katsotaan raaskinko ostaa. Papulle tulee myyntiin myös vasemmassa kuvassa näkyvää Kanto-paitaa.

Metsola
Metsolalta on tulossa söpöjä frillapaitoja ja oikealla näkyviin rusettileggingseihin ihastuin heti. Oon aiemmin ostanut Metsolalta vain pipon ja huivin viime keväänä. Harmikseni ne kutistuivat pesussa eivätkä varmaan enää syksyllä sovi neidin päähän. Laadusta oon kuullut vähän ristiriitaisia kokemuksia. Toisella paita on nukkaantunut ekassa pesussa mutta toisella pysynyt uudenveroisena kauan. Lastenvaatteissa arvostan yhä enemmän niiden kestävyyttä.

Blaa!
Blaa! nosti mielestäni suosiota viime kevään mallistollaan; söpöjä flamingoja, seeproja, pääskyjä ja ihania värejä. Ja mikä parasta, laatu erinomaista! Kieltämättä odotan aika innolla, mitä heiltä on tulossa elokuun 22. päivä. Mallistosta on julkaistu vain sneak peekeja, ja oi mitä sydämiä on tulossa! 

Iskeekö nämä tai jokin muu?

Ei kommentteja