Sisällön tarjoaa Blogger.

Vantaan Variston HopLopin avajaisetVietettiin taas päivä HopLopissa, kun saatiin kutsu Vantaan Variston HopLopin avajaisiin. Variston HopLop aukesi viime perjantaina 15.9. klo 12 kauppakeskus Viisariin. Sisään tullessa lapsille jaettiin ämpäreitä ja ilmapalloja. Me suunnattiin heti syömään lounasta ja odoteltiin kavereita saapuvaksi.
Yleisesti HopLop on mielestäni mahtava paikka, jossa on otettu hyvin huomioon niin lapset kuin aikuisetkin. Ollaan käyty muutamissa eri uuden sukupolven HopLopeissa, ja kaikista näistä meillä on hyviä kokemuksia.

Mielestäni on erittäin hyvä, että pääsylippu täytyy ostaa vain lapsille. Aikuiset toimivat vahtijoina, juoksevat lastensa perässä tai istuvat HopLopin kahvila-ravintolassa siemaillen kahvia ja tehden töitä. Itse tykkään olla lapseni mukana leikeissä ja toki tämänikäinen kohta 1,5-vuotias tarvitseekin jatkuvaa vahtimista.

Pienten leikkialue on tarkoitettu 0-4-vuotiaille lapsille. Sieltä löytyy värikkäästi valaistu pallomeri, pieni ja isompi liukumäki, kiikkuleluja sekä paljon erilaisia ja erikokoisia palikoita. Leikkialueen vieressä oli safarialue, jossa pystyy ratsastamaan safarin eläimillä. Neiti ei pysty vielä itse polkemaan eläimillä, mutta ratsastaminen onnistui työntämällä. Taapero ratsasti aika ylpeänä kirahvilla ja leijonalla.
Isojen puoli kattaakin sitten koko loppupuiston. On tulivuoriliukumäki, sähköautorata, jättitrampoliineja, monipelikenttä ja monia eri liukumäkiä.

Ruokailu onnistuu HopLopissa heidän omassa kahvila-ravintolassa. Mielestäni valikoima on monipuolinen; löytyy sämpylöitä, vauvanruokaa, kotiruokaa, salaatteja, hamppareita ja street foodia. Ollaan monena kertana tilattu lihapullia ja muussia, joista myös Natalie tykkää kovasti. Lapsille voi lainata muoviaterimia ja -lautasia ja paikan päällä on myös mikro.
Lisäksi kahvila-ravintolasta löytyy aika huikea jäätelöbaari, josta saa isoja jädeannoksia. Kahvilasta saa myös erilaisia slush-juomia, karkkia ja leluja. Kaikille löytyy varmasti jotain naposteltavaa riehumisen väliin.
Avajaisissa oli lapsille kiva Hartwallin Lasten vesi -mehubaari, jossa lapset saivat tehdä itse mehucocktaileja. Oli muuten hyvää ja täähän olisi loistava idea lasten synttäreillekin!Kiitos taas HopLop! Me tykätään kovasti, joten suosittelen menemään, jos et ole vielä käynyt!

Suomenojan HopLopin avajaisista voit lukea täältä.

Ei kommentteja