Sisällön tarjoaa Blogger.

Suloisin Muumikakku

*Kaupallinen yhteistyö / Konditoria Pink Lemon
Eikö olekin maailman suloisin Muumikakku pienelle tytölle? Taas kerran Konditoria Pink Lemonin Kati yllätti taidoillaan ja loihti tytön 2-vuotisjuhliin ihastuttavan kakun. Meillähän oli teemana hempeää persikkaa, ruusukultaa ja Muumeja. Tämä kakku oli sävyltään vaaleanpunaisen-persikkainen, jossa oli kuultavaa kimalletta päällä. Niin ihana, ettei tuota meinannut raaskia syödä. Yksityiskohtina oli kauniita hempeänsävyisiä kukkia, päällä nimikyltti ja tietysti Muumit.
Ennen synttäreitä selailin Pinterestistä ideoita kakkuun. Kerroin ideoistani Katille ja hän käytti luovuuttaan ja osaamistaan luomalla meille täydellisen kakun. Kakun väliin tuli suklaa- sekä appelsiinimoussea. Tätä yhdistelmää en ole ennen kakussa syönyt, mutta makuyhdistelmä yllätti positiivisesti. Kakku oli herkullinen, iso, sitä oli runsaasti kaikille vieraille ja meille jäi kakkua vielä seuraavillekin päiville.
Parasta oli nähdä, miten Natalie ihastui, kun synttärikakun päällä oli "Pippu Myy" ja "Niisku". Kakkuhan tietysti maistui neidille ihan yhtä hyvin kuin äidillekin.

Konditoria Pink Lemon sijaitsee Lohjalla ja perustaja Kati on juuri julkaissut oman kirjankin. Suosittelen käyttämään Katin ammattitaitoa, mikäli on järjestämässä mitä tahansa juhlia.

Ei kommentteja